DROMEC maatwerk lier en besturingstechniek

Welkom bij Dromec Winches – Uw partner voor op maat gemaakte lieren en geavanceerde besturingstechniek!

Bent u op zoek naar op maat gemaakte lieren en besturingstechniek die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Dromec Winches leveren wij hoogwaardige maatwerkoplossingen die voldoen aan de meest veeleisende eisen van verschillende industrieën.

Maatwerk lier specialist met ruime ervaring

Wij begrijpen dat elk project uniek is en specifieke eisen met zich meebrengt. Of u nu te maken heeft met zware lasten, beperkte ruimtes, extreme omgevingscondities of andere uitdagingen, wij hebben de expertise om op maat gemaakte lieren en besturingstechniek te ontwerpen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Maatwerk lier oplossingen

Onze op maat gemaakte lieren zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen. Of u nu een elektrische of hydraulische  lier nodig heeft, wij leveren de juiste oplossing voor uw toepassing. Onze technische teams werken nauw met u samen om uw vereisten te begrijpen en een lier te ontwerpen die perfect aansluit op uw project, met de juiste capaciteit, trekkracht en veiligheidsvoorzieningen.

Besturingstechniek in eigen beheer

Naast op maat gemaakte lieren bieden wij geavanceerde besturingstechniek die zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare bediening van uw lierinstallaties. Onze besturingssystemen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en functionaliteiten, zoals variabele snelheidsregeling, draadloze bediening en geavanceerde sensoren, om ervoor te zorgen dat uw lieren efficiënt en veilig werken. Onze besturingen worden van ontwerp tot realisatie en programmering in eigen huis ontwikkeld en gebouwd.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid

Bij Dromec Winches hechten we veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Onze op maat gemaakte lieren en besturingstechniek worden vervaardigd volgens de hoogste normen en ondergaan uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden en langdurig gebruik. Daarnaast zijn ze uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om de bescherming van zowel de lading als de bedieners te waarborgen.

Flinke uitdagingen, de beste oplossingen voor tevreden klanten

Bij Dromec Winches streven we naar de volledige tevredenheid van onze klanten. Ons team van deskundige professionals staat klaar om uw vragen te beantwoorden, technisch advies te geven en u te ondersteunen bij eventuele servicebehoeften. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en streven naar uw succes.

Samenwerken met Dromec Winches voor de beste oplossing!

Waarom genoegen nemen met standaardoplossingen als u op maat gemaakte lieren en besturingstechniek kunt hebben die perfect aansluiten op uw project? Kies voor de betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties van Dromec Winches. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke behoeften op het gebied van lieren en besturingstechniek.

Onze producten

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.

Over Dromec Meer over Dromec Winches